Tuesday, August 16, 2011

Sunnuntai: Hengattiin taas suunnilleen koko päivä Tiinan kanssa kahestaan, eikä mulla ole aavistustakaan mitä muut teki.
Eli. Mentiin Summer Soniciin kauas pitkän junamatkan päähän, eikä meillä edes ollut lippuja sinne tapahtumaan. Onneks se alue oli aika avoin, ainoastaan satdionille ja muihin sisätiloihin tartti olla ranneke. Istuskeltiin siellä jossain maassa kunnes X Japan alotti, sit mentiin stadionin sisäänkäynnin viereen kuuntelemaa. Ah X, mahtavaa, oli ihanaa edes kuulla (ei sieltä siis mitään kyllä nähnyt) ne livenä. Niitten lopetettua kuunneltiin vähän aikaa jotain DJ:tä joka soitti brittimusaa, sitten alottikin jo Red Hot Chili Peppers. Niitä mentiin kattelemaan/kuuntelemaan jonkun ison screenin eteen, jossa oli paaaaljon muutakin porukkaa kuuntelemassa ja tanssimassa. Coool. 8)
Matkalla himaan nähtiin vielä Koenjin asemalla joku porukka soittamassa, siinä oli kakkea rummuista kitaraan ja tanssijoista viulistiin, ja ne veti ihan älyttömän hyvin ja fiiliksellä! Kateltiin niitä siinä puolen biisin ajan, yhtäkkiä tuli poliisi häätämään ne pois ?! hämmentävää, koska ne kumminkin osas soittaa ja niillä oli paljon yleisöäkin. No, Japani....
Illalla himaan tullessa väsytti kyllä ihan järjettömästi, huomas että oli riehunut suurimman osan päivästä. :D

Spektakularrr

Tiina ja Laura kuittaavat.

No comments:

Post a Comment