Friday, August 19, 2011

jou

Dum dum dum paljon on taas tapahtunut sitten viimemerkinnän. Ollaan mm. vietetty yö Shinjukussa baareilemassa, muutettu (saman talon sisällä kylläkin, yläkertaan), käyty keikalla ja hengattu lisää monogramin poppoon kanssa, käyty tosi tosi omituisessa perinteisessä japsiraflassa ja leikitty ilotulituksilla yöllä puistossa. Mahtavaa!

Nyt sit kuvaspämmi:

näkymä meijän ikkunasta

Shibuyaaaa

Murphy

monogram♥ 


Hiroshi! (monogramista)

raflaposse (Go, Hiroshi ja Madoka & mustekala-makkara)

ilotulitukset

GoYasuna ja Sanni

hanabibattle

koko poppoo♥ in da park

Täällä tuli tosiaan tänään maanjäristysvaroitus ja sit pikkunen järistys (sen keskus oli jossain suht kaukana ja merellä niin Tokiossa ei erityisemmin tuntunut), ja sit vielä koillisrannikolle tsunamivaroitus, joka kyllä peruttiin myöhemmin. Tuntuu et näitä järistyksiä on viimeaikoina ruvennut tulemaan enemmän, viimereissuilla ei huomattu tyyliin yhtään, ja nyt ollaan ainakin parina yönä herätty siihen että lamput heiluu ja talo natisee. Vaikka isot järistykset on tietysti tosi vaarallisia ja kamalia, niin nää pienet on tavallaan tosi mielenkiintosia ja jänniä. Paikalliset suhtautuu niihin melkeenpä välinpitämättömästi.

// Tänään on satanut lähes koko päivän ja telkkarissa sanottiin, että vettä on Tokiossa tullut ~60ml/h. eli aika paljon ja lämpötila tippui 35 asteesta 22 asteeseen, et tänään on ollut harvinaisen kylmä (lue: ihanan viileä) päivä. Lähdetään illemmalla varmaan vielä seikkailemaan Koenjin lähibaareihin ja mahdollisesti käydään vielä Koenjin aseman vieressä olevassa karaokessa lurauttelemassa. Tänään ei nimittäin jaksettu lähtee minnekään kauemmas ja toisaalta kaikki junat on/oli myöhässä maanjäristyksen ja sateen takia.

Muutettiin siis tosiaan tänne yläkertaan alakerrasta ja noh, 64 neliön asunnon jälkeen nää kaksi huonetta tuntuu aika pieniltä..... nimittäin keittiö toimii myös eteisenä ja WC on verrattavissa junan tai lentokoneen superkompaktiin, 70-luvun muovikammotukseen. lol.. Täällä ei ole myöskään mitään tuoleja/penkkejä/sohvia, eikä oikeastaan edes kunnon pöytää (paitsi tämä pieni, jonka on valloittanut TV ja läppäri). yleisesti ottaen näitä huoneita vallitsee ei-niin-hallittu kaaos:

Keittiö/eteinen.

olohuone/makuuhuone/ruokailuhuone etc.  ja KAAOS!

superkompakti WC. muovia lattiasta kattoon... 
Kyllä tänne kaksi ihmistä mahtuu asumaan yhteen huoneeseen, mutta ihan mielenterveyden ja fyysisenkin terveyden kannalta en suosittele yhtään useampaa dudea. (anttila syö kaksi päivää vanhoja ranskalaisia salaatinkastikkeen kanssa.... trololol pahoja)

Mut nyt, ADIOS AMIGOS!

T. Banaani (Anttila) ja Sanni (TOKI)

XOXO

No comments:

Post a Comment