Sunday, August 14, 2011

sälää.

Moikkamoikkamoi, pitkästä aikaa. Paljon on taas tapahtunut, jotenkas koitan tällain kronologisessa järjestyksessä muistella että mitäs oikeestaan ollaan tehty.

Torstai: Mentiin koreakaupunginosaan Shin-Okuboon shoppaamaan vähän k-pop-fanikamaa, löydettiin tuliaisia ja kaikkee hienoa. Käytiin kans korealaisessa raflassa syömässä, tilattiin pöytä täyteen kaikkea ihan randomia (koska lista oli tasan koreaks ja japaniks.. :D), yhteensä kai viis annosta neljälle henkilölle. Monet niistä ruuista (nimistä eikä ees ainesosista oo hajuakaan) oli tositosi hyviä, syötiin ittemme aivan ähkytäyteen.
Sit tultiin himaan Koenjiin ja kaverimme Sari tuli kans tänne, tultuaan aikasemmin päivällä Suomesta. Joskys ysin aikaan mentiin aseman huippeille kuunteleen taas monogramia, sitä katubändiä jonka keikkoja ollaan kateltu ennenkin. Sieltä mentiin vielä karaokeen pariks tunniks.


laatubiisit yes

Perjantai: Tiina vietti päivän spider-pasianssin parissa semisti kävelykyvyttömänä jäätävien kantapäärakkojen takia. 
Ei me muutkaan ihan hirveesti saatu aikaan, mentiin Shinjukuun ja käytiin lähinnä vaan sadan jenin kaupassa ja syömässä hyvässä melkein-länsimaalaistyylisessä raflassa (joku Saizeriya? anyway suosittelemme). 
Takas kotiin tultuamme innostuttiin oikeen kunnolla lojumaan & syömään, jes. Syötiin (tai siis ainakin Tiina söi) ihan jäätävän paljon kaikkea.


Lauantai: S-S-S-Summer Sonic!! Rina ja Sanni (ja Sarikaveri) oli hankkinut liput lauantaille jotenka sinne siis. Mun (Lauran) piti siis mennä molemmiks päiviks mutta lippuja ostaessa todettiin sunnuntain olevan totaalisen loppuunmyyty, joten en sitten mitään lippua hankkinut. Sanni varmaan jotain voi myöhemmin kertoa festareista, nyt hän jo nukkuu. 
Itte kävin kuitenkin tsekkaamassa sen alueen (myöhempiä tarkoituksia varten ;>>> eeh) ja päästyäni takasin sieltä kaukaa melkein tunnin junamatkan päästä tapasin Tiinan Harajukussa. Shoppailtiin vähän (Tiina löys kivan takin ja huivi-lirtti-jutun !!), metsästettiin kahvilaa, ja päädyttiin istuskelemaan sellasen galleria-kahvila-baariyhdistelmän terassille. Muutama jääkahvi siinä litkittiin, ja jossain vaiheessa onnistuin repimään karttani pariks kappaleeks ja se kovasti nauratti viereisessä pöydässä istunutta jenkkidudea. Juteltiin siinä sitten enemmänkin sen ja sen kaverin kanssa, ne oli kivoja ja oli kiva pitkästä aikaa puhua englantia (kaiken tän japanin sössöttämisen keskellä). Ei ollakkaan kumpikaan varmaan ennen keskusteltu jenkkien kanssa hohhoh.. :D Käytiin illalla sitte vielä syömässä niiden kanssa tosi omituisessa pienessä ravintolassa. Tiina tilas "munakkaan", siellä olikin sitten sisällä jotain kalaa, jenkki1 tilas yllätyssafkan tökkäämällä listaa ihan randomisti ja sai jotain vihreätä vihannesta pikku kulhollisen, ja jenkki2 tilasi "perinteisen korealaisen pannukakun" jossa oli mm. sitä samaista vihreää vihannesta ja mustekalaa. (Itse söin ihan turvallisesti vaan yakitoria...) 

Harajukun galleriajutska

Ja sit randomkuvia:

Tiina sai karamelliomenansa


Nyt väsyttää ihan liikaa jotenka huomenna sitten kerron tästä päivästä (ettei vaan menis vaan liian järkeväks...). :>

bai o/

No comments:

Post a Comment