Wednesday, May 19, 2010

I wanna introduce myself too! : D

Name: Minttu (aka purkkipaprika)
Age: 17 (almost 18!!)
Habitat: Espoo (valitettavasti)
Sex: definitely a girl ~

Joo, no olen varmaan meistä se tyttömäisin, joka haluaa shopata mekkoja ja kenkiä yms. Kengät on onneksi asia, johon me kaikki olemme hulluna. Mitä enemmän kenkiä sen parempi. Tosin siinä missä muut katsovat spittareita tms. miesten kenkiä niin kuolaan turhanpäiväisten korkkareitte perään. :DD Tulee todennäkösesti hetkiä et mänit laahustaa perässä tuskaisina sillä välin kun poukkoilen kuin duracel pupu konsanaan shoppaamassa. Niiltä kun usein tuntuu patterit loppuvan shoppaus vauhdissani.

Harrastan periaateessa valokuvausta, tosin en todellakaan aktiivisesti, enkä ole niin hyvä kuin haluaisin, mutta suunta on oikea ja ehkä joskus perille asti. Japskilandiaa tulee varmaan katsottua taas hyvin paljon linssin läpi ja viimeksi siellä ollessani (eli keväällä 2009) tuli kuvia PALJON. Voidaan siis olettaa, että tännekkin saadaan ehkä laitettua jotain kivoja kuvatuksia mitä saadaan aikaan matkan aikana jo. Ainakin jotain tyylikkäitä tilannekuvia on varmaan hyvä lisäillä niin pääsette mukaan tunnelmaan, joka tod.näk tulee olemaan hilpeä ja kaaottinen ;--D Muuten harrastuksiin kuuluu erilaiset kulttuuritapahtumat ja -jutskat. Koulu tosin rajoittaa paljon tekemisiä kun kauheasti ei sitä ylimääräistä aikaa lukiolaisella löydy.

Suurin intohimoni on matkustaminen, koska suomi on mielestäni aivan väärä paikka minulle (vaikka Suomi onkin hyvä maa) ja matkat ovat suuria henkireikiä.

Musiikin suhteen olen hyvinkin kaikkiruokainen, vaikka perus j-rock pohjalta minäkin tulen. J-rock on kuitenkin väistynyt ja tilaa on ottanut erityisesti musiikalit ja soundtrackit. Elokuvia katselen todella paljon ja varsinkin hömpänpömppä romantiikka ja draamat ovat lähellä sydäntä (ja varmaan siitä johtuen ei leffavalintojani suosita ;--DD) Kaikki muu menee paitsi kauhu (ja siinäkin on poikkeuksia) ja trillerit. Kauhua ei voi katsoa ku tulee muuten paskahalvaus.

Yleisesti ottaen olen sosiaalinen ja usein on kovin hauskaa, välillä vähän liiankin ;--D Eipä tässä varmaan kauheasti muuta lisättävää ole, mitä tässä vaiheessa tulisi tietää. Jos kiinnostaa katsoa minkä näköinen elämän sankari olen niin galleriasta löytyy purkkipaprika.

ps. Toki tuossa aikaisemmin kertoi matkabudjetistamme, joka on se ~ 1700 euroa. Pitää tässä mainita, että siihen siis kuuluu asuminen, lennot ja arvioidut ruokarahat. Siihen päälle tulee kaikki muut rahat, joita menee yleiseen liikkumiseen, sisäänpääsylippuihin ja yleisestikkin erilaisiin aktiviteetteihin yms.

- purkkipaprika ~~

2 comments:

  1. ja se siitä LYHYESTÄ esittelystä. Lyhyt kirjoittaminen on asia, johon en vaik yksinkertaisesti kykene. Toivottavasti, ette kauheasti tylsistyneet.

    ReplyDelete
  2. :----DDDD ei siihen pysty kukaan....... \o

    ReplyDelete