Friday, June 29, 2012

[ Last Days in Tokyo ]

JOU!


Aika on hurahtanut semmosta vauhtia eteenpäin, että meidän blogi on jäänyt aivan kamalasti sen jälkeen! Viimeksi kirjoittelin matkan alussa ja noh nyt jo kotiinlähtö koputtelee hiljaa ovella. Nyt (perjantaina) just mutustelen edamamea (erittäin hyviä vihreitä, vähän herneen näköisiä papuja) ja odottelen, että millon voisin pärähtää Shinjukuun, jossa tapaan sitten Rinan - jolla oli tänään vika koulupäivä, ja sitten tavataan myös kaksi aussia, joita me johdatetaan sitten Shinjukun Kabukichon villissä yöelämässä läpi hostometsien ja valomerien. Voisi vaikka käydä syömässä Izakayassa - okei ehkei, koska oltiin eilenkin izakayassa muutaman japskin kanssa. heh. mutta we'll see!

En enää edes muista mitä kaikkea ollaan oikein tehty! kamalaa... etenkään kronologinen järjestys ei nyt tule kuuloonkaan. Nomutta! alotan siitä, mikä tulee ekana mieleen: käytiin pari päivää sitten Uenon eläintarhassa ja meidän molempien suureksi yllätykseksi siellä oli PANDA! ei ole ollut moneen vuoteen, mutta nyt ne on saanut sinne uuden jostain. siellä se vaan tyytyväisenä rouskutti bambua, kun kaikki villiintyneet japskit räpsi siitä kuvia. Uenon eläintarha on  siis Uenossa ja sinne pääsee helposti junalla (mutta myös metrolla). Shinjukusta katsottuna matka sinne kestää Yamanote Linellä noin 20min. eläintarhan sisäänpääsymaksu on vaan 600 jeniä, mikä näillä kursseilla on 6e. eli ei todellakaan paljon. ja siellä on kaikennäköistä elukkaa: pientä, isoa, karvaista, karvatonta sekä luikertelevaa. Suosittelen todella paljon siellä käymistä, jos ikinä tulet Tokioon. Suomen Korkeasaari ei ole mitään siihen verrattuna!

Nojoo sitten käytiin myös Ikebukuron Sunshine Cityn Aquariumissa, koska Rina ei ollut vielä käynyt siellä. Varoituksen sanat! Tämä kyseinen Aquarium on kallis; 18e aikuiselta ja sinne on hieman vaikea löytää, mutta kärsivällisyyttä peliin, jos lompakonnyörit sallivat niinkin kalliin sisäänpääsymaksun! Nähtävyys on kuitenkin näkemisen arvoinen, joten suosittelen. Ikebukuro on muutenkin mielestäni suht mukava kaupunginosa, joten sielläkin kannattaa käydä tsekkailemassa paikkoja. Sinnekin pääsee helposti yleisillä ja vaikka onkin hieman kauempana Shibuya-Shinjuku  -alueelta, niin matkan hinta ei kuitenkaan ole paljon enempää.

Käväsimme myös vanhojen hyvien aikojen vuoksi Koenjissa. Oikeastaan kävimme siellä kolme kertaa. Ensimmäisellä kerralla menimme moikkaamaan Monogramin soittajapojuja ja toisella kerralla kävimme yhden Sallan kanssa Shishabaarissa (Alladin) eli vesipiippubaarissa. ja samalla kuuntelimme hieman Monogramin liveä. ensimmäisellä kerralla, kun kuuntelimme Monogramia, niin sen eräs fani, joka sattui olemaan luultavasti lähemmäs 70-vuotias mummo, päätti tarjota meille järjettömät läjät ruokaa omasta ravintolastaan ilmaiseksi ja antoi bento-laatikkoihin mukaan vaikka mitä. Mukava mummeli. sanoi vielä, että jos ikinä tullaan sinne uudestaan, niin hän antaa meille aina ilmaiseksi ruokaa. heh. (telkkarista tulee jotain outoa animea....)

nyt läjäytän tähän kaikkia kuvia ja koska mulla alkaa kohta tulee kiire, niin en jaksa nyt laitella niitä noihin oikeisiin väleihin! lol.

Ebisu Garden Place - Hana yori dango -fanit tietää kyllä.. :--D

Käytiin syömässä currya läheisessä ravintolassa. väsytti hieman.

oli hyvää ja suht halpaa currya! :) ja sen jälkeen lähdettiin Harajukuun.

Menossa Odaiballe Venus Fort -ostoskeskukseen. Istutaan just
junassa.

oikeesti meillä ei ollut yhtään hauskaa t. mököttävät Sari ja Toki

Rina loistaa sen punaisessa paidassaan! :D

Päästiin vihdoin siihen Odaiban isoon maailmanpyörään.
Tässä hieman näkymiä sieltä ylhäältä...

Tuolta voi erottaa Tokyo Towerin... hehhehe


Syötiin myös jäätelöä Odaibassa semmosessa isossa pelihallissa. :) NAM!

karkkiaaaaaaaaaaaaaaaa~~

käytiin semmosessa kasvitieteellisessä puutarhassa... :D

Tässä kyseinen mesta ulkopäin.

ja joitain kukkia sieltä. Pics by Rina.



Rina koulutiellä :-----D heh


jonkun kengät.

Sitten nää on sieltä Sunshine Cityn Aquariumista. Rina rakastaa rauskuja.
niistä oli miljoona kuvaa :-D



otus

toinen otus

sitten onkin jo Uenon eläitarha. ja awwwww toi oli liikkis.

Rina & Save the Panda -rahakolehdit

I own this place! laitettiin pandoille muutamia lantteja. :) koska
ne pitää pelastaa! koska ne on söpöjä. ps. pahoittelen
ärsyttävää duckfacea..........



sinne oli tullut taas jääkarhuja! tai yks semmonen. parka. ;_;
 Nyt mun pitää kyllä lopettaa, koska pitää lähteä 15 min päästä ja äää meen taas yksin junalla, joten kauhistuttaa! pitää yrittää löytää Shinjukun asemalta East Exit. ja se ei ole kuulkaa helppo juttu se! jos kadottaa kyltit niin sitten on aivan täysin hukassa ja on pakko vaan kysyä apua. hui.

Mutta seuraava postaus tulee sitten taas JOSKUS, koska en usko, että enää tän matkan aikana tehdään ellei sitten kotosuomessa jotain täydennellä, mutta kiitos mielenkiinnosta ja laittakaahan kysymyksiä ja kommentteja tulemaan, jos siltä tuntuu! :) Mä lähden nyt kohtaamaan Tokion kauhut ja ihmismassat ja syöksyn kohti kohtaloani! kotimatka meillä alkaa maanantaina aamulla Naritan lentokentältä ja tullaan myös sillon illalla sitten Suomeen. Frankfurtissa tapahtuu vaihto ja tällä kertaa odotellaan siellä semmoset 5½ tuntia. heh. hauskaa tulee.... Bratwurstia naamaan ja kaikki hymyilee!

Kiitos kiitos kiitos kiitos....... etc

XXX
TOKI

4 comments:

  1. waaa haluun tonne Ebisu Garden Placeen vaan HanaDanin takia :'DD

    ReplyDelete
  2. haha joo sen takia mekin mentiin sinne. :-D ei siellä oikein mitään muuta olekaan - yksi kallis ostoskeskus ja joitain ravintoloita lähinnä. en tiedä jos menis sinne vähän muualle käppää. okei no käytiin kyllä käppäämässä muuallakin, koska eksyttiin, kun lähdettiin asemalta väärään suuntaan aluksi. heh. katottiin just täällä ollessa HYD:n 1 ja 2 tuottarit, niin piti sitten mennä vähän pällistelemään. :D heh.

    ReplyDelete
  3. Hei! Pakko kysyä tämmöstä juttua, kun te varmaan tiiätte!

    Eli kun mulla on iPhone, toimiiko se Tokiossa? Meinaan kun käytän tekstaamiseen ilmaista viestisovellusta Viberiä, en normaalia puhelimen tekstiviestejä. Majapaikassani on wifi (viber käyttää siis wifiä toimiakseen) joten ilmeisesti voin tämän wifin kantoalueella lähettää näitä viber-viestejä? (Viberit menee myös toiselle puolelle maapalloa siis,kaikille joilla vaan on itselläkin Viber)
    Ja sitten että toimiiko tälläset normaalit sovellukset (jotka ei tarvitse nettiyhteyttä toimiakseet) ihan normaalisti Japanissa? Sillä ei siis ole mitään väliä ettei normaalit viestit ja puhelut toimisi, kun niitä en käytä. Sovelluksia vaan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heiii apuaa!! anteeks ihan hirveesti, ettei olla vastattu! Me ei saada tiedotuksia tästä blogista meiliin niin ei huomattu kommenttia. ;_; anteeks. ihan hävettää, että toi on jo yli vuoden vanha kommentti! mut siis kaverilla oli 2010 iPhone tokiossa ja toimi ihan normaalisti! Japanissa on monissa ravintoloissa/kahviloissa/julkisissa paikoissa ilmainen wifi. Mulla itelläni on aataminaikainen puhelin, joten en oo hirvee haka älypuhelimien saralla, mut luulisin et toimii normaalisti. Ainakin viime vuonna kaverin Samsung Galaxy S2 toimi ihan normaalisti kaikin tavoin. Et jos on netti tai 3G puhelin niin toimii. :D japsit ei ite lähetä meidän tavoin tekstiviestejä vaan ne laittaa meilejä, mut silti ainakin ihan normi tekstiviestit tulee ihan normaalisti meille puhelimiin. Noista sovelluksista en tiedä kauheesti, mut mä veikkaan semmosen 40% varmuudella, että nekin toimii siel normaalisti. :--D joku asiasta fiksumpi osais ehkä sanoo vähän varmemmin . :D hehe ja anteeks vielä, ettei olla vastattu! en oo kattonut tätä blogia moneen kuukauteen.... ;_; Sorry, sorry.

      Delete