Sunday, August 7, 2011

day 6 // monogram

Eilen lähettiin aamupäivästä Uenoon, suunnattiin sinne isoon puistoon piknikille.

ruokaaa

nom nom. vakava/kauhistunut ilme, koska keskustelunaiheena oli:

mötökät! yäk

sorsa raukka pulikoi itteään isompien fisujen keskellä

Sit mentiin kans polkuveneilemään! jee

ihan coolisti

Tiina halus ostaa tommosen tikku-sokeri-hedelmän kun oli joskus maistanut hyvää kinuskiomenaa, noh. Toi oli mahdollisesti joku säilykeluumu, hais ihan etikalta ja oli ihan järkyn pahaa (itse en kyllä maistanut mutta voin uskoa) ja tahmeaa. Ei kyllä suositella.

Pinkkejä kirjoja -- käytiin Uenon asemalla mm. kirjakaupassa kattelemassa vähän lehtiä.

"Kyl me ehitään!!!" junanvaihto Akihabarassa

Sushipaketin valinta on vakavaa puuhaa.

Sushit tosta lähiasemalta hankittuamme tultiin kotiin syömään ja vähän freesiytymään, ja sit lähettiin kattomaan Koenjin aseman vieressä aikasempana iltana soittanutta katubändiä joka soitti siellä myös silloin.

monogram Koenjissa 5.8.

Ja vähän videooo seuraavalta päivältä, äänen laatu tossa kamerassa on kyllä aika nolla mutta joo.

Ihana pikkubändi eikö! Ostettiin niitten albumi ja sinkku tietenkin, jee. Tässä niitten nettisivu kliks, sieltä pääsee mm. youtubekanavalle josta voi kuunnella lisää niitten musaa. Tehkää se! :D

Jäätiin sen keikan jälkeen juttelemaan niille, niin lopulta sitten mentiin porukalla (me neljä, bändi, niitten managerityttö ja muutama muu 'fanityttö') nepalilaiseen raflaan. Oli niin hauskaa, ihan mahtavaa porukkaa! :D

Edustavana, oli kuuma.


Tänään kävästiin Harajukussa kun siellä piti olla iso kirppis, ei löytynyt. Mentiin sit vähän kaupoille, mut rupes satamaan ihan megapaljon niin tultiin himaan ja nyt ollaan pesty pyykkiä ja tehty muuta hyödyllistä. 

Baibaii~

No comments:

Post a Comment