Tuesday, August 3, 2010

Herroo~

eli matka tosiaan on jo ohi ja ollaan Back to Finland - surullisin ja haikein mielin.. Ollaan kaikki sitä mieltä, et halutaan takasin kotiin Koenjiin ;__; Reissu oli kokonaisuudessaan aivan mahtava kaikkine pienine ja suurine draamoineen ja tapaturmineen - en vaihtais tota kokemusta yhtään mihinkään!

Blogin kirjoittaminen ei tosiaan lopu meiltä ihan seinään vaikka ollaankin jo Suomessa, koska meinataan vielä tehdä parisen juttua ja ehkä lisäillä videoita, kuvia ja tekstejä. Kaikesta saa tulla kysymään ja koitetaan parhaamme mukaan vastata mahdollisimman pian&informatiivisesti. :--)

jos nyt saan sanoa, niin suosittelen kyllä kaikille, jotka on vähääkään kiinnostuneita Nipponista ja/tai Tokyosta niin käymään siellä. me tosiaan aluks kelattiin, että se kuukausi olis vähän liian pitkä aika, et sitä kyllästyy ja ei keksi tekemistä.. mut me ei edes ehitty tehdä vielä kaikkea mitä haluttiin ! varsinkin kun vika viikko sujahti valonnopeudella ohi!

Saatiin tosiaan monta uutta ja ihanaa ystävää ja kaikille jäi ihan hirveä ikävä Tokyoa, Koenjia ja etenkin B-sidea. ♥ tahtoo mahdollisimman pian takaisin, kiitos!♥ Japanilaiset ihmiset on tosi mukavia ja ei tartte tosissaan olla huolissaan sen kielen kanssa. Itse en puhu mitenkään loistavasti Japania, mut pärjättiin silti hyvin siellä ja ne on tosi iloisia jos osaa edes vähän. ja muutenkin opin siellä kuukauden aikana puhumaan japania paremmin ja uskalsin puhua sitä, vaikka lause- ja kielioppi olikin ihan rullalla ja sekaisin. Et rohkeasti vaan yrittämään : ) ne ei rankaise, jos menee senat sakasin ja joutuu miettimään sanoja yms. Sanakirjalla ja kovalla yrityksellä vaan pusketaan maaliin ! ♥

Päivitellään tätä vielä tässä jonkun aikaa, mut kiitos kuitenkin kaikille, jotka oli kiinnostuneita meiän säädöstä ja matkasta ja on kommentoinut ja lukenut tätä. : ) ollaan tosi otettuja ! *kiitos ja kumarrus*

With Love, TOKI ♥ ♥

2 comments:

 1. Musta tuntuu siltä että mun kuukauden japaninmatka on liian lyhyt. Sen näkee sitten :'D
  Sönkötän siellä sitten japania.

  Mut kiitos tooosi paljon. Tätä blogia on ollut kiva lukea ;_;

  ReplyDelete
 2. joooo mä jo tässä suunnittelen seuraavaa matkaa, joka tapahtuis kirjoitusten jälkeen ja sen kesto olis vähintään kaksi kuukautta. XD hhaha.

  mut heiii kiitos vaan mun puolesta, että oot jaksanut lukea ja kiitos kommenteista : )))) <3 I'm happyyy~ \o/

  ReplyDelete