Tuesday, July 6, 2010

Helouuu, pitkästä aikaa.. on vähän tämä päivittäminen jäänyt taas parin päivän ajalta, sorry siitä. :D Tiivistän nyt sitten taas hieman viimepäivien tekemisiä ymsyms.


Elikkääääs~ Lauantaina lähdettiin Odaibaan, kuvailemaan ja visiteeraamaan hemoisossa kauppakeskuksessa Venus Fortessa. Odaiba on sellanen tekosaari tossa rannikon edustalla, ja sinne pääsee mm. lautalla tai sit Rainbow Bridgeä pitkin junalla ja autollakin kai? En mä tiedä meneekö sinne muutakin tietä.. Anyway, mentiin sillä Yurikamome-nimisellä junalla, ja sieltä oli tooosi siistit näkymät, kun se tekee vielä siinä rannassa semmosen ihme lenkin että näkee oikeen jokapuolelle.

Käveltiin Odaibassa ensin kaupunginpuoleiselle rannalle kuvaamaan, siinä näkyy kivasti taustalla Rainbow Bridge ja oli muutenkin kiva päästä vähän tallustelemaan paljain jaloin hiekassa 8)) Käytiin kans kattomassa (naurettavan pientä) kopiota Vapaudenpatsaasta, hohooo.
Varsinkin se puoli Odaibasta on muuten meijän mielestä aika creepy.. kun siellä on tosi paljon tilaa, mikä on aika harvinaista Tokiossa, mut ei paljon yhtään ihmisiä ! Tai siis oli siellä rannassa tietysti kun oli lämmin ja hyvä ilma mutta kadut yms on melkeen tyhjiä? Huomasin tän viimeksikin kun siellä kävin joskus --- kauan sitten, ja se on vaan tosi outoa... :DD

Jonkin aikaa kuvia räpsittyämme lähdettiin tallustamaan abaut toiselle puolelle saarta Venus Forteen, jossa sitten mm. shopattiin, käytiin ylelliseti mäkkärissä syömässä (kun nälkä iski eikä löydetty muuta paikkaa, tottakai heti seuraavassa kerroksessa olis sit ollut japanilaisiakin ravintoloita....... höh) ja pällisteltiin autoja jossain Toyotan autokauppanäyttelyjutussa :----D Haha. Sitten alkoikin olla jo myöhä ja pimeää ja väsyttikin, niin ajeltiin puoltoista tuntia kolmella junalla takasin kämpille... haha.


Sunnuntaina ei lähdetty mihinkään kauemmas, vaan käytiin tsekkailemassa Koenjin kauppakatu (Toki osti kivan laukun jee!) ja syömässä ja sillain.
Syötiin sellasessa paikassa jossa tuotiin pöytään grillin tapanen asia ja listalta sai tilailla erilaisia lihoja (ja varmaan kasviksiakin mut ei päästy niin pitkälle listan tulkinnassa) ja sit grillailla niitä itte siinä pöydässä... oli tosi kivaa! Ensin kyllä oltiin hieman hukassa koko homman kanssa, ja mukava tarjoilijajäbä tuli käytännössä tekemään kaiken meidän puolesta :DDD (Ja se tarjos meille jopa haarukkaa, et jos ei handlata puikoilla syömistä... mahdettiin näyttää avuttomilta juu.) Myöhemmin se alko sit sujua ihan hyvin ja oi että ne oli hyviäkin ne lihat, nomnom.

Ja tosiaan tuli todettua että on hyvä varautua esim aivan kaikkeen: voi olla että joku liukastuu kauppareissulla asfaltin päällä oleviin kiviin ja saa jalkaansa haavan josta tulee pieneen haavaan nähden hemmetin paljon verta, ja sitä pitää sit vähän paikkailla. Kannattaa siis olla ainakin kämpillä kunnon haavanpaikkaustarvikkeet ja muut! :D


Maanantaina eli eilen mentiin Shibuyaan shoppaamaan, pääasiassa Shibuya 109:iin ja 109-2:een joka on siis miesten vastaava kauppakeskus. Ja oli muuten aika tuskaa siellä naisten puolella.... siellä kun oli vikaa päivää käynnissä alennusmyynnit, eli normaalin tosi lujan musiikin ja "irassshaimaseeee"-huutojen lisäksi ne myyjät kirku nasaaliäänellään kaikenmaailman tarjouksiaan sellasiin muovisiin tötteröihin, ja siellä oli aivan hemmetisti ihmisiä jokapuolella aaagh. Ei sit kukaan ostettu sieltä yhtään mitään vaan karattiin rauhalliselle miesten puolelle kuolaamaan hottoja myyjäpoikia .. eikun josta me Tokin kanssa löydettiinkin sitten kivoja juttuja. :D Tehdään varmaan illalla / joskus tässä merkintä erikseen kaikista meijän shoppauksista, nyt ei jaksa ruveta kuvaamaan niitä ymsyms.

Shibuyasta laahauduttiin monen kassin kanssa kämpille, jossa todettiin että on liian tylsää ja ollaan lagattu ihan liian monta iltaa tekemättä mitään > lähdettiin sit pienen laittautumisen jälkeen takasin Shibuyaan, karaokeen jeee. Ja ei sieltäkään oikein huvittanut vielä tulla kotiin joten poikettiin sitten vähän matkalla siinä pienessä baarissa jossa viimeviikolla käytiin, se kun on tossa ihan vieressä. Päädyttiin sitten istuskelemaan siellä pari tuntia kun siellä oli samoja kivoja tyyppejä kun viimeksi, ja kun lähdettiin niin ne innoissaan kyseli että kai vielä tuutte tänne monta kertaa ennen kun lähette takasin Suomeen, joohan? haha :D


Sitten pläjäys kuvia:
Venus Forte on aika hieno.

Ollaan jo aika monta kertaa istuttu Shibuyan Starbucksissa tuijottelemassa isoa risteystä ja ihmisiä... haha

Sateinen ilta ja 109:n alennusmyynnit..


Ja ainiin tossa edellisessä merkinnässä puhuttiin torakoiden metsästämisestä ja siitä ettei olla varmoja kuoliko Bubbe-torakkainen vielä niin ... ollaan aika varmoja että se kuoli koska sitä ei oo enää näkynyt. JEE \o/

Nyt lähdetään syömääään, sillä meillä täällä kämpillä ruokavaihtoehdot on tasan kaalin kanssa paistettua kaalia höystettynä kaalilla, ja sit mennään Harajukuun shoppaamaan hieman lisää.. No mut tarttetaan ainakin uudet pelikortit koska vanhat sanoo sopimuksensa irti ihan just.

moimoiii o/

-b

No comments:

Post a Comment