Tuesday, June 29, 2010

YoYoYo! :--D

Koska me ollaan taas todella aktiivisia ja tehokkaita (huomatkaa sarkastisuus....) niin päätettiin vaan kuvata nopeasti video ja siinä selittää kaikki tän päivän tärkeet asiat.
Kirjotan silti tänne jotain, koska tyyppejä kiinnostaa Japanin hintataso Suomeen verrattuna.... Eli JOS haluaa löytää vähän halvempia, mut silti toimivia ja hienoja juttuja niin Harajukuun kannattaa mennä tekemään kierros niissä vaatekaupoissa. Niiden putiikkien korut, vaatteet yms on halvempia kuin nyt esim Shibuyua 109-2:n vastaavat tuotteet... tietenkin laadussa saattaa olla eroa ? Mut itse en ainakaan halua maksaa itteeni kipeeks yhdestä korusta, jonka sais Harajukusta 90% halvemmalla... esim tänään noita koruja mitä näkyy tossa, niin suurin osa niistä maksoi sen 315 jeniä... joka on __halpa jopa Suomeen verrattuna! :))

Meinataan kyllä vielä tällä viikolla varmaan mennä tonne Shibuyaan ja kiertää ainakin miesten 109-2 vielä kerran läpi ja aion ostaa sieltä yhden paitasysteemin, johon ihastuin jo viime viikolla \o/

Atm Minttu lakkaa kynsiä ja Anttila haahuilee... ja marssii ympäri kämppää, jotta Bubbe ( meiän kämpässä loisiva, Mintun nimeemä torakka...) pysyy siitä kaukana. Huomenna mennään mahdollisesti ostamaan ötökkäkarkoitetta (?). AINIIN ja huomenna mennään sitten myös Uenon puistoon ja samalla siinä vieressä olevaan Ueno Zoo:n, jossa on PANDOJA DESUDESU!


PS. laitetaan sitten vielä illemmalla kuvat meiän tänpäivän sapuskoista ja ja ja ehkä jotain muuta kuvatusta : )))))))

With Love, TOKI !

No comments:

Post a Comment