Thursday, June 24, 2010

Hohoo! :))) ~
Nukuttii huimat 12 tuntii (pien jetlag) paitsi Laura joka heräs kuulemma kolme tuntii aikasemmin ku minä ja Toki (feil). Sit siinä syötii aamupalaa ja lähettii Akihabaraa, joka on semmonen tietotekniikkataivas, et jos jotain elektroniikkaa sieltä ei löydy ni sit sitä ei oo olemassakaa. Ite ostin sieltä mun iPhonee semmoset ihme kultasen väriset kuoret jotka oli just coolit <3>
Akihabarasta lähettii Shibuyaan. Siel on risteys jos menee aina julmetun paljo ihmisii, jota oli ihana taas kuvata <3>
Shibuyas käytii Starbucksis <33,>

~ Starbucks haaveiluu ~

(mocha frappuchino , blended coffee <3>

Ramenii <3>

Shibuyan risteys jos oli nyt normaali määrä ihmisii : D näkisitte viikonloppun.

Karaoke mestan semmonen laite josta valittiin biisi. Tää oli viel ihan kiva ku sen sai enkuks :D

Aattelin et ois iha hyvä pistää kuva tämmösest normaalist Tokiost. Täällä ei siis todellakaan ole kaikki talot pilvenpiirtäjii, ei lähelläkään. Tämmöseltä se normaali Tokio näyttää.

Siel oli siisti auringonlasku <3>Huommen nährään kaveriamme Nikuu ja tehrään jotain hubaisaa :)))) ~ !


(banaani tulee tänne vielä ilmoittamaan että ulkoasu jostain hyvästä syystä evotti kovasti > nyt täässä on väliaikainen kunnes saan koodit kuntoon, hoho.)

5 comments:

 1. Oi ootte jo perillä. Edelleenkin pitäkää hauskaa! 8D Muistakaa lisätä paljon kuvia, kun odottelen niitä todellakin täällä.

  Aww, noi videot on kivoja ;_;

  ReplyDelete
 2. TAHTOO TIETOTEKNIIKKA TAIVAASEEN! : D

  ReplyDelete
 3. Kiitos kiitos :333 ja joo kuvia tulee varmaan aika tiheeseen tahtiin.

  ps. Joona opettele yhdyssanat! 8)

  ReplyDelete
 4. oi että mäkin haluisi matkustelee (:: kivoi videoi vaiks toi esittelyvideo tsydeemi ol tosi tumma ja pimee :< MITÄ HITTOA PUU TEKEE KESKELLÄ HUONETTA..?

  ReplyDelete
 5. Jooo se esittely tehtiin aluksi aamulla, mut se oli huono, kun kuvasin sen pystyyn niin sitten tehtiin se illala ja noh.. en tajunnut, että siinä ei välttämättä tosiaan näy kaikki XDDD mut toivottavasti siitä nyt jotain selvää saa :--D ps. se puu.... jaa-a ? me ei vieläkään tajuta sen funktiota, mut se on ihan kiva sitten kun sen on oppinut väistämään. XDDD aluks törmäiltiin siihen koko aika :-D lol

  ReplyDelete